The Kitchen Drinks & Bites

Bij het kleine zusje van Bistro Het Koetshuis staan creatieve koks en gastvriendelijke bediening klaar om te zorgen voor een heerlijke lunch of een lekker kopje koffie met een huisgemaakte taart. Ook bij The Kitchen wordt er uitsluitend gewerkt met verse producten. Bij The Kitchen is er voor ieder wat wils. Verschillende sandwiches, belegde broodjes en heerlijke frisse salades zorgen voor een uitgebreide lunchkaart. Er hangt een gezellige sfeer die onder andere gecreëerd wordt door de open keuken. Naast heerlijk lunchen, kunt u bij The Kitchen ook ongestoord een heerlijke Illy Coffee bestellen die wordt bereid door onze barista. Verschillende soorten koffie en (verse) thee vullen de kaart aan. Het aanbod in gebak is ruim en varieert op zijn tijd. Zelfs met bepaalde dieetwensen kunt u bij ons heerlijk genieten!

 

The Kitchen Drinks & Bites is elke week geopend vanaf dinsdag tot en met zaterdag. Ook voor feesten en partijen kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen graag de catering voor u naar uw wensen. De mogelijkheden zijn ruim bij ons.

 

Bistro Het Koetshuis
Bistro Het Koetshuis is een bijzonder en sfeervol restaurant waar creatieve koks zorgen voor heerlijke gerechten. Onze koks gebruiken uitsluitend verse producten om mooie smaken en bijzondere combinaties te maken. Vanuit het restaurant kunt u meekijken in de open keuken hoe de koks de heerlijkste steaks bereiden op de Josper houtskoolgrill. Het gastvriendelijke personeel zorgt tevens voor een goede sfeer en serveert passende wijnen en bieren bij de gerechten. Elk seizoen wordt onze uitstekende à la carte kaart aangepast aan het jaargetij. Zo wordt er in het najaar wild geserveerd en in de zomer worden er frisse gerechten voor u bereid. Uiteraard hoort er bij elk gerecht een passende drank van onze ‘Wijn & Bier’kaart.

Bistro Het Koetshuis is elke week geopend vanaf dinsdag tot en met zaterdag. Ook voor feesten en partijen kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de catering voor u in onze zaal óf bij u thuis.

 

www.koetshuishoogeveen.nl

 

De gast voelt zich bij ons verwend thuis.

Puur genieten is niet vaak zó gemakkelijk!